Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom a Bixbyvel...

Gehdjfztuz kérdése:

Hogyan tudom a Bixbyvel feloldani a telefonomat?

Figyelt kérdés
Hang parancsal szeretném. A52s van, one ui 5.1 és android 13. A bixby verziója 3.3.03.2, nekem azt írja nincs frissebb, 2023.03.22. az utolsó frissítés dátuma. Googlen kerestem segítséget, több éves az utolsó megoldás amit ajánl. Samsung hivatalos oldalán 2020-as a súgó, Bixby Homet ír mindkettő a feloldáshoz, de sehonnan nem találtam letölteni. Galaxy storeban sincs fent. Amiket letöltöttem telepités után a samsung freebe dobott. Pontosan Bixby voice, nem simán Bixby. Nem tudom van-e különbség. Google assist szerintem nem támogatott, legalábbis erről sem találtam semmit.

#Bixby #bixby home #bixby assistant #samsung assistant
2023. máj. 16. 12:28
 1/4 anonim válasza:
Itt nincs a kérdésedre válasz? [link]
2023. máj. 16. 16:32
 2/4 anonim válasza:
Vagy itt: [link]
2023. máj. 16. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezeket már olvastam. Nekem nincs Bixby-rutin opcióm az értesitési panelen és a második linken pedig olyan beállítások vannak ami nekem nincs.
2023. máj. 16. 17:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Hi, Bixby után felugró ablak: [link]

Bixby Voice összes beállitása: [link]

2023. máj. 16. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!