Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Wordben hogyan lehet egy szó...

Wordben hogyan lehet egy szó melletti szimbólumot a szó mellé illeszteni, többi lent?

Figyelt kérdés

Hogy a szó mellett középre essen. Nem tudom normálisan elmagyarázni, nem vagyok egy zseni.

Pl.

Van egy szó:

Kecske 24 pontos, egy balra nyíl szimbólum ami 48 pontos, hogy lehet odaigazítani a nyilat a szó mellé, hogy a nyíl szára a szó síkjában legyen?

2023. dec. 31. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tedd szövegdobozba vagy szúrd be képként (ne pedig a szimbólumlistából csak úgy a szöveg mellé)
2023. dec. 31. 17:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha leírom a kecske szót és a szimbólumot 48 pontosan, akkor egy szintben vannak, ha a szót leveszem 24 pontosra akkor a nyíl szimbólum nem a szó folytatása, hanem fölöttébb megy.
2023. dec. 31. 17:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedves egyes, megpróbálom ezt megcsinálni. Köszönöm szépen!
2023. dec. 31. 17:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom megcsinálni sajnos.
2023. dec. 31. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Szövegdobozzal sem? És ha berakod a szimbólum beillesztésével, aztán képmetszővel kivágod és képként kezeled? (Ez elég amatőr módszer, de sokszor működik.)
2023. dec. 31. 20:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem fogadná el az informatika tanár sajnos.
2023. dec. 31. 21:00
 7/12 A kérdező kommentje:
A lányom kapta a feladatot, de ilyet nem csináltak órán.
2023. dec. 31. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Értem. És mi van akkor, ha beszúrtok egy táblázatot, aminek az első oszlopába kerül a szöveg és a másodikba a kép, aztán a táblázateszközökben függőlegesen mindkettőt középre rendezitek?
2023. dec. 31. 21:25
 9/12 A kérdező kommentje:

A táblázat beszúrását nem vették még. Csak egy kis táblát kell készíteni, ahol minden sorban 1 szó van és mellette egy szimbólum. A sorokat rendezni középre, jobbra, balra, középre. Ezt meg tudta csinálni, csak a mintafeladaton a szimbólum a szó mellett van, neki meg elcsúszva kucsit. A szó 24, a szimbólum 48 pontos.

Nagyon kedves vagy, hogy segítettél! Boldog Új évet kívánok! 😊

jan. 1. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Nektek is boldog új évet! Sajnálom, hogy nem tudtam többet segíteni.
jan. 1. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!