Milyen programmal tudom a gépemen lévő videónak a végét levágni?
Annyit szenved itt a kérdező...
Valaki írjon már neki egy kis proggit, amin van 1 beviteli mező, hogy hány másodpercet vágjon le és van egy gomb... Ha megnyomják a gombot, megnyit egy fájl választó dialógust és levágja a kiválaszott fájl végéről az adott másodpercnyit :) Nem kell semmi más.. FFMpeggel összedobni nem nagy kunszt, bár én lusta vagyok rá :D
Ja és magyarok legyenek a felíratok, mert különben nem érti.
Tehát:
"Levágadnó másodpercek:"
és
"Indítás"
#32 Hagyjad. Már több ingyenes magyar nyelvű programot is ajánlottak neki.
Csak trollkodik itt december óta. Azt hiszi, hogy vicces.
Avidemux tökéletes, már első válaszra jót kaptál... Minek kiemelni a 35. válasz után is?
https://www.youtube.com/watch?v=4ior3zoZ7b0 ugyan angol, de követhető.
Nyugati sz*rokat nem használunk, mi? Csakis Magyar Termék.
És magyar ember fejlessze Magyarországon készített számítógépen.
Amúgy sztem lassan át lehet rakni a Humor kategóriába, mert látszik, hogy a kérdező egy troll... mit számít, hogy magyar-e egy program, ha magyar a felülete?... hogyo tudod megkülönböztetni, hogy nem magyar a program? írsz a fejleszőének és megkérdezed hogy hol készítette? vagy ha már nem magyarul válaszol, akkor is diszkriminálod (pedig ekkor még lehetne magyar a program)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!