Miért mondják, hogy linuxon nem lehet játszani?
Sokszor felmerül itt a fórumban, hogy linuxon nem lehet játszani.
Több mint 10 000 játék elfut a linuxon a GTA 5 től kezdve az Elden Ring-ig.
Nem értem miért mondják, hogy a linux nem játékra való.
39-es.
Láttod hogy mennyire nem ismeritek a Linux-ot??? A GRUB a Linux rendszer betöltője. Az inditja el a rendszert a gép bekapcsolásakkor. Tehát ha az tönkremenne egy windows frissités után, akkor nem jellene meg a rendszer választó lehetőség a gép bekapcsolásakkor, hanem csak a windows tudna elindulni. Tehát lehetne helyreállitani a dolgokat.
42-es.
Akkor létszives ne szidjátok a Linux-ot hogy milyen szar. Szerintetek legalább is.
A kérdésre is válaszolva. Mert azt se tudják milyen a Linux. De egyeseknek még windows-t se adnék nemhogy Linux-ot.
Csak a Linux a jó rendszer.
43, Ennyi, a linux az egy rendszer. A windows az egy tömegcikk. Olyan mint a Mcdonalds. A Linux meg egy kézműves hamburger. Ennyit erről.
Windows = McDonalds
Linux = Kézműves hamburger
Ráadásul a windows mi jogon barmol bele a GRUB konfigba? Ráborítanám az asztalt aki ezt beleprogramozta a windowsba.
Ezek a windows fejlesztők azt hiszik, csak a windows létezik? Dual boot nem?
44: Nem értem, miért vagy kiakadva. Inkább örülj, hogy parancssorozgathatsz egy kicsit, így nem jössz ki a gyakorlatból. Linuxnál ez amúgy is fontos, legalább gyakorolsz, és nem felejted el.
Amúgy használj csak Linuxot, akkor nem lesz ilyen problémád. Nem is értem, minek van Dual-boot-tal Windows a gépeden, amikor a Linux mindenre IS jó.
45, Tudom mi az a dualboot. De azt nem értem a windows hogy jön ehhez hogy szétbarmolja a rendszeremet. Nekem ilyet csinálna olyan formatot kapna a windows hogy többet nem kell jönnie a gépem közelébe. Még a microsoft.com elérést is bannolnám a rendszeremről.
Szerencsére nincs dual bootom, mert nem hozom kellemetlen helyzetbe a linuxomat, hogy ilyen rendszereket el kelljen viselni egy HDD-n.
47: Szerintem kicsit túlreagálod. Szerencsére a gépeden nincs és nem is lesz Windows, így ez a probléma téged nem érint.
48: Semmi gond, azt hittem, gyakorlati a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!