Audio CD-ről mentettem mp3-ba. Több mappát kaptam, azon belül elszórva a számok mp3-ban. Mi lehetett a gond az audio CD-nél?
Egy balettos ismerősömé, ő írta ki audio cd-nek anno, nem nagyon ért hozzá (én sem annyira). Ilyent sosem láttam. A sajátgép és TC. .cda-kat mutat sávonként, de a mentés egy mappa katyvasz.
Mit írhatott ki rosszul, mert csak erre tudok következtetni? Néró, freeac is így mentett.
#1: A kérdezőnek nem az a problémája, hogy a grabbelt/rippelt sávokat nem tudja mp3-ba alakítani (azt a programok eleve tudják), vagy hogy nem tudja normálisan kiírni CD-re, hanem hogy az audio CD grabbelése/rippelése folyamán a végeredmény mappákba szétszórva jelenik meg.
Kérdező: a free:ac beállításaiban (Beállítások/Általános beállítások menüpont/Output files listaelem) a fájlnevek (Output filenames/fájlnév minta lenyíló lista) alapértelmezetten:
<albumartist> - <album>\<track> - <artist> - <title>
formátumú, tehát ha a sávok különböző albumokról származnak, akkor különböző mappák jönnek létre. Ha a listát lenyitod, többféle fájlnév-forma közül választhatsz.
#3: olvasd el figyelmesen a topiknyitó kérdést, a kérdező írja:
"Néró, freeac is így mentett."
a free:ac esetén leírtam a lehetséges okot és az egyik megoldást.
#6: Ubuntu
És audio cd esetén, ahol .cda-t mutat, hogyan rippelsz? Mert a cda, csak info fájl, mind egyforma méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!