Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A rendőrség vagy bármilyen...

A rendőrség vagy bármilyen szerv, visszatudja hívni a törölt messenger beszélgetéseket?

Figyelt kérdés
Egy bírósági perben, olyan beszélgetés volt egy illetővel ami alátámasztaná a mondandómat. A másik fél idő közben törölte az egész beszélgetésünket, vab rá mód, hogy ezeket visszahozni? Vagy ha én nem is tudom, a rendőrség vagy bíróság valamilyen úton módon hozzá tud ezekhez az üzenetekhez férni?

2023. dec. 14. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha a messenger beszélgetésekről van biztonsági másolat, akkor lehetséges, de ehhez ugye a facebookot kell megpingelni.
2023. dec. 14. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy van nekik róla.
2023. dec. 14. 16:02
 3/8 A kérdező kommentje:
És azt tudjátok mennyi idő míg előhozzák az üzeneteket? Vagy egyáltalán kihez kell fordulni, hogy elkezdődjön az üzenetek visszahozasa? A pert elnapoltak, meg nincs időpont. De szeretnék már kész bizonyítékokkal megjelenni.
2023. dec. 14. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehet hinni annak az ismerősömnek a rendőrségnél, aki a fiatalok elleni online bűncselekményekkel foglalkozik, akkor igen, jó ideig vissza lehet ezeket állítani, csak ez közönséges felhasználók számára nem elérhető.
2023. dec. 14. 16:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt tudod esetleg, hogy milyen módon lehet ezt kérvényezni? Formanyomtatvany alapján vagy be kell menni személyesen erre rákérdezni?
2023. dec. 14. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak rendőrségnek adják ki, szóval ott kell elindulni, bár a saját példányod nincs meg belőle?
2023. dec. 14. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ügyvéded fogja tudni, hogy mit kell ilyenkor mondani a rendőrségnek. Ők elindítják a megfelelő nyomzati cselekményt. Esetleg beszerzik a bírósági végzést amivel el tudnak menni a facebookhoz kérjék a beszélgetés kiadását. És nálad nincs meg a beszélgetés?
2023. dec. 14. 20:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ha meglenne nem kérdezném 😅

Én biztosan nem töröltem, viszont tőlem is eltűnt az egész beszélgetés.

2023. dec. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!