Idén NKE-RTK pályaorientációs beszélgetésen volt, aki nem ment át?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg pszichon? Ott mi volt az indok?2018. máj. 30. 19:30
1/3 anonim válasza:
Pszichon sok mindenért buktathatnak. Általában 10ből egy 6 bukik, de ha épp olyan nap van több ember átmegy. Van helye fellebbezésnek az ORFK-n, de majd elmondják ugyis. Pályaorientáción meg ha nem egy rendvédelmi szervhez méltó viseletben mész el, vagy olyan megnyilvánulással beszélsz akkor kitesznek.
2/3 anonim válasza:
Szia!Saját tapasztalatom annyi van,hogy pszichologián megfeleltem,és az előttem kommentelőhöz hasonlóan én is azt tudom mondani,hogy nagyjából 10/6.Pályaorientációs beszélgetésem még nem volt,de két ismerősöm már túl van rajta és azt mondták,hogy volt aki megbukott.A lényeg,hogy határozott legyél és elkötelezett az iskolával és az adott szakkal kapcsolatban.
3/3 anonim válasza:
Én tavaly jöttem az NKE-re, nekem meg az a tapasztalatom, hogy szinte mindenkit átengedtek pszichon..amelyik városban én voltam, ott biztos. Kapitányság függő..kell az ember, nem fognak kiszórni..még kiképzésen SEM!
Ha van kérdésetek a sulival kapcsolatban, írjatok nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!