NKE-HHK-ra jelentkezők! Aki volt már pályaorientációs beszélgetésen az mondana pár szót arról hogy milyen volt? Vagy aki tavaly volt esetleg?
A legutolsó kitételre gondolsz, miután már mindenen alkalmas voltál?
Megkérdezik mi a hobbid, miket csinálsz naponta, mit és mennyit sportolsz, megnézik normálisan öltöztél-e fel, stb.
Mindig tarts szemkontaktust, határozott válaszokat adj.
Itt kb amúgy senkit sem utasítanak el, úgy mondanám ez egy utolsó átvizsgálás, nehogy valami nagyon gyökér tróger véletlenül átcsússzon.
Igen arra!
Alkalmasságin átmentem, (Pontjaim is megvannak mert tavaly érettségiztem)
Szóval már csak ez van hátra.
Az mit jelent hogy rendesen öltöztem e fel? Úgyértve ezt hogy tiszta-e a pulcsi és a nadrág amiben megyek?
Kicsit rajtam van a para mert már csak ennyi van hátra.. A szemkontaktust gondoltam, mert már alkalmasságin is ezt javasolták a pszihologusnál.
Egyébként köszi! :)
Ne legyen rajtad a para, nem kötelező pl. öltönyben menni, de voltak páran abba, és az jó pont alapból.
Egyébként ez a része semmi a pszichologuséhoz képest, szóval nyugodt szívvel mehetsz.
Én 1. voltam amikor volt. :)
Határozottnak kell lenni, őszintének, minél rövidebb gondolkodási idő után felelni.
Ha lejön nekik hogy tényleg akarod ezt, akkor örömmel adnak alkalmast szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!