Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Facebook-on hogy tudom megford...

Facebook-on hogy tudom megfordítani a nevemet?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy a vezeték nevem legyen elöl, és utána a keresztnevem. Nem szeretném fordítva megadni a rendszerben.
2023. dec. 9. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Írd be fordítva. A keresztnévhez a vezetéknevet, a vezetéknévhez a keresztnevet.
2023. dec. 9. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
A profil beállításainál van egy kapcsoló erre.
2023. dec. 9. 21:45
 3/10 A kérdező kommentje:

#1: A leírást is olvasd el, ne csak a kérdést.

#2: tudnál egy kicsit pontosítani, mert tegnap fél óráig keresgéltem a facebook-on és a google-ön is, de sehol se találtam meg.

2023. dec. 10. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak úgy lehet ahogy az 1. írja...
2023. dec. 11. 21:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Régebben az egyik ismerősömnek meg tudtam oldani mindenféle kutakodás nélkül. Azóta kivették ezt a funkciót?
2023. dec. 11. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:

#1 vagyok. Elolvastam a leírást is és azért javasoltam az egyetlen lehetséges megoldást. Ha nem hiszed el, akkor csak nyugodtan keresd továbbra is a #2 által javasolt kapcsolót.

#4 Köszönöm a megerősítést.

2023. dec. 11. 23:02
 7/10 A kérdező kommentje:
#1/6 Az első válaszodból nem jött le egyértelműen, hogy ez az egyetlen opció. Ezen információ birtokában: köszönöm a válaszokat.
2023. dec. 12. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:

A kapcsolót most nem találom sajnos, de nálam így van beírva:

[link]

2023. dec. 12. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet, ez már csak a múlt? Most ez olvasható:

A Facebook segíti a NÉV-SORREND magyarra javítását.

Néhány kattintással magyarra javítható a NÉV!

1. Az oldal tetején, a kék sávon jobboldalt a Kezdőlap mellett kell lenyitni a nyilat.

2. Fiókbeállítások 3. Név - Szerkeszt,

4. Nem kell a mezőket átírni, csak a Megjelenítés (Display as) listában a magyar sorrendet választani.

(Ha hibás a név, pl. ékezetlen, javítsd a K.név és V.név mezőket!)

5. Végül írd be a jelszavad, amivel be szoktál lépni, majd MENTÉS, - és ezzel kész!

*

Nem kell újat regisztrálni, - sem az adatokat átírni.

Minden eddigi FB-alkotás és ismerős MEGMARAD!

Bárki ki tudja JAVÍTANI, aki tud kattogtatni az egérrel és tudja az eredeti jelszavát.

2023. dec. 12. 15:38
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ezt a cikkel megtaláltam, csak azt nem, hogy hogy tudnám beállítani. Őszintén: már a fiókbeállításokat sem találtam meg (2. lépés).
2023. dec. 12. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!