Hogy lehet le törölni a windows live messenger 2009-et?
Figyelt kérdés
le töröltem (elvileg) mer nem tetszett.. közbe a régebbit nemtudom fel tenni mer ki irja hogy egy újabb verzió már telepitve van.. mondom oké.. vissza rakom a 2009-et.. annak a telepitője meg ki irja hogy már felvan telepitve.. ilyenkor mit lehetne csinálni?2009. jan. 3. 14:25
11/20 A kérdező kommentje:
az megvan. és ?
2009. jan. 4. 09:51
12/20 anonim válasza:
Ott válaszd ki a program törlését. Kell lenni egy olyannak, hogy javítás, meg törlés. Töröld. Én is így csináltam, meg kell lennie.
13/20 A kérdező kommentje:
de nincs :D az a vicces
2009. jan. 4. 12:02
14/20 anonim válasza:
Ez már tényleg poén... :D Pedig kell hogy legyen! :D Mostmár komolyan idegesít... :D Ha nem sikerül sehogyse, a kedvedért majd telepítem és törlöm, és leírom. :D De nem most, mert épp MSN beszélgetésbe vagyok. :P
15/20 A kérdező kommentje:
2009. jan. 4. 13:07
16/20 anonim válasza:
Úgy hogy:
START-Vezérlőpult-Programok telepítése,és törlése-és ott megtalálod :D
17/20 A kérdező kommentje:
küldjek neked arról is képet hogy mivan ott ? :D
2009. jan. 6. 13:27
18/20 anonim válasza:
Ha végképp nem tudod letörölni és ez zavarja a wlm 9.0 visszatételét tedd fel a 8.0át énis azt tettem és semmi különbséget nem látok 8 és 9 közt
19/20 anonim válasza:
Ehh, az se müxik túl pontosan. a 9.0 báta nem hagyja magát megölni. Sztem a legcélszerűbb a formázás... Amennyiben mégse szeretnéd, akkor sztem keresd meg a Program Files-ban, gyalulj mindent ami Windows Live-val indul, a Windows mappában is keress ilyet, a registryben is szedj ki mindent, és a programok telepítése-törlésében is. Ha jól csinálod, olyannyira megsérül a béta, hogy a 8.5-ös telepítő könyörület-törlést csinál. Ha nem, szedd le a teljes verziót (sztem már elérhető angulul tuti), és frissítsd rá. Ha ez sem megy, akkor format. Ha nem akarod, akkor szokd meg, vagy ne használd (Marad a trillian, ebuddy, windows messenger meg hasonló^^)
20/20 anonim válasza:
vagy egyszerűsítem a választ:
Sehogy. szabályosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!