Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet le törölni a...

Hogy lehet le törölni a windows live messenger 2009-et?

Figyelt kérdés
le töröltem (elvileg) mer nem tetszett.. közbe a régebbit nemtudom fel tenni mer ki irja hogy egy újabb verzió már telepitve van.. mondom oké.. vissza rakom a 2009-et.. annak a telepitője meg ki irja hogy már felvan telepitve.. ilyenkor mit lehetne csinálni?
2009. jan. 3. 14:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Rendszervisszaállítás egy olyan időpontra amikor még a régi msn volt fönt.
2009. jan. 3. 14:36
 2/20 anonim ***** válasza:
2009. jan. 3. 14:37
 3/20 A kérdező kommentje:
köszi.. de az a baj h decemberi rendszervisszaállitsi pont nálam nincs :S
2009. jan. 3. 14:42
 4/20 A kérdező kommentje:
a registry-hez hogyan lehet hozzáférni ?
2009. jan. 3. 14:47
 5/20 anonim ***** válasza:

legközelebb béta prograamot cask akkor raksz fel, ha utána értesz is az eltávolításához.

Ahogy írták a registryben kell mászkálni, de ahogy nézem ez neked túl bonyolult és veszélyes...

1. Webes felületű msn-t használsz

2. Windowst újratelepítteted. - Ezt mondjuk nem olyan nagy dolog mint aminek hallatszik, de azért valami hozzáértőbb személy csinálja. Igaz ennyierővel az a személy a registryből is kikaparhatná...

Lényeg a lényeg, keress 1 hozzáértő személyt.

2009. jan. 3. 15:50
 6/20 A kérdező kommentje:
ujratudom rakni én is.. nem azzal van a gond.. hanem a registrybe még nem nyúltam bele.. de ha letudnád ini h mit keressek akkor oké.. a registry editort eltom inditani.. be tudok lépni a system volume information mappába.. annyira azért nemvagyok elveszett
2009. jan. 3. 15:54
 7/20 anonim ***** válasza:

Hát, akkor ide is leírom. :///

Nekem így sikerült: WLM telepítővel installáltam, és azzal tudtam azthiszem uninstallálni. A vezérlőpultban a programok telepítése és törlésénél volt a messenger letöltési segéd, azzal töröltem (nem javítás). Köbö két óra alatt sikerült így levarázsolnom.

2009. jan. 3. 16:00
 8/20 anonim ***** válasza:
Basszus! Ne bonyolítsuk már túl a dolgokat! :DDD
2009. jan. 3. 16:01
 9/20 A kérdező kommentje:
HKEY_CLASSES_ROOT ban ki gyomláltam minden msn-t... a gond továbbra is fennt áll... vmi ötlet?
2009. jan. 3. 17:06
 10/20 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy ne bonyolítsd túl. Keresd meg a WLM telepítőt.
2009. jan. 4. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!