Ha Linux-ról szeretnék visszaállni Windows-ra, akkor kell valamit csinálni előbb, gondolok a Linux fájlrendszerére?
"Linux is csak azért biztonságosabb, mert a kutyának sem kell, így nem is gyakran írnak rá vírust, hiszen nem terjedne"
Fel kell oszlassam azt a tévhitedet, hogy egy rendszer nem attól válik jobban célponttá, ha minél több mezei felhasználó kliensén fut.
A szervereken lévő adatok sokkal értékesebbek a bűnözők számára. És bizony a szerverek többségén linux van, nem Windows.
Tehát érdemesebb lenne linuxra írni vírusokat meg kémprogramokat, mintr windowsra. De valahogy még sincs annyira sok.
Nem kell a nyali. Itt sokak szemében lehet néha lekezelőnek és nagyképűnek tűnök, de ékes bizonyítéka szerénységemnek.
Szerényen vagyok nárcisztikus és alázatosan vagyok nagyképű.
Ez hozzá tartozik a kiegyensúlyozott személyiségemhez. És veled ellentétben én:
- szeretem magam égetni (de látom Te is kezdesz ráérezni),
- szeretem, ha égetnek
- meg úgy összességében is túlzottan szeretem magam.
Szeretem, ha szeretnek,
meg azt is, ha nem.
Szeretem, ha gyűlölnek,
de azt is, ha sem.
Szeretem magam, szeretem,
ha kel meg is veretem
(magam)
Sokan hiszik, hogy betéptem
s nem gondolják feltétlen,
ami alig informális,
gyárilag nem vagyok normális.
És ez így jó. Nagyon jó.
Egyébként annyira, de annyira kevesen használják a linuxot, hogy az egyik legnépszerűbb és legrégebbi asztali környezetéért kezeskedő alapítvány most kapott egymillió eurót.
Hmmm. Pedig szerveren nem is jellemző, hogy használnak Gnomeot, még akkor sem, ha van rajta gui.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!