Most akkor teljesen vége az ingyenes upgrade-nak win7-ről?
Ha az elmúlt tucatnyi évben nem volt rá időd, mostmár me is próbálkozz.... 🫤
Lemaradtál róla.
Ez a vonat elment.
Megnyekkent a gépemben az alaplap és elővettem a még 5 éve elrakott Dell OptiPlex 990-emet, ugye akkor még nem volt baj a Win7-el.
Mind1, köszi a megerősítést.
Ha az M$ fiókodban ott a licensz, akkor átteheted.
Ja igen: Az olcsó kulcsoknak is befellegzett ezzel.
Azt nem lehet előre biztosra tudni, hogy amit veszel olcsó kulcsot azok 10-11-es kulcsok és nem 7-8-asok.
Akkor lehet, hogy ez sem működik? [link]
Nem munkára használom, megoldhatnám "kreatívan" az aktiválást, de az ugye rizikós ha véletlenül vírust szed le az ember.
Előre nem, csak miután már kagkaptad a kulcsot. Most már nem lesz elég mindenféle OEM gyártó gépének matricájáról leolvasni nekik sem.
Én régebben a software-codes.com -ról rendeltem több éve. Agyonajnározták a prohardverem, hogy ott tuti minden eredeti, így adtam nekik egy esályt. Retail kulkcsként vettem tőlük, de volume MAK -t kaptam. :D
Bajba kerülhetnek azok, akik anno régebbi kulccsal rakták fel a Windows 10-et vagy 11-et - pl. hardvercserénél vagy BIOS frissítésnél is.
Akkor tényleg nem hiába M$ a gúnynevük :D
amúgy vettem 3000 forintért kulcsot, és aktiválódott.
Majd az új gépre veszek rendes licencet, addig ezzel elmegy a régi Dell-em.
KMSpico és társaival egyszer megjártam, vitte a vírus minden adatomat, szóval a krekkerkedés nem ér meg nekem annyit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!