Most mi van a windowssal?
Feltelepítettem egy játékot, megnevezve a Colin Mcrae Rally 2005-öt CD-ről. Meg az 1.1-es patchet. Kérte, hogy indítsam újra, de utána már nem kapcsolt be, automatikus javítás jön be mindig, de nem tudja megjavítani magát, és ez megy folyamatosan. Próbáltam safe módot, de ugyanúgy javítani akar. Néztem neten, hogy ram hiba is lehet, de biosban lefutott a ram teszt 5-ször is. Kivettem a második ssd-t, de semmi. Egyedül akkor kapcsolt be, amikor úgy indítottam el, hogy ne kérje az illesztőprogramok aláírását. De nem telepítettem drivert mostanában.
Már szétvisz az ideg.
Futtattam egy malwarebytes-t semmit se talált.
Király.
Ha törlöm a játékot, megoldja a gondot? Mert nincs kedvem a windowst újrarakni meg a progikat feltelepítgetni megint...
"Az XP-s SATA driver legyen kéznél egy floppyn, csak úgy fog felmenni."
Retrózási céllal a mostani gépemre is feltettem az XP-t. SP3-as verzió, és gond nélkül feltelepült SATA vinyóra. Lehet persze, hogy vannak olyan SATA vezérlők, amiket alapból nem tudnak kezelni, de én még nem tapasztaltam SATA-val gondot. A GPT-t viszont tényleg nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!