Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Most mi van a windowssal?

Most mi van a windowssal?

Figyelt kérdés

Feltelepítettem egy játékot, megnevezve a Colin Mcrae Rally 2005-öt CD-ről. Meg az 1.1-es patchet. Kérte, hogy indítsam újra, de utána már nem kapcsolt be, automatikus javítás jön be mindig, de nem tudja megjavítani magát, és ez megy folyamatosan. Próbáltam safe módot, de ugyanúgy javítani akar. Néztem neten, hogy ram hiba is lehet, de biosban lefutott a ram teszt 5-ször is. Kivettem a második ssd-t, de semmi. Egyedül akkor kapcsolt be, amikor úgy indítottam el, hogy ne kérje az illesztőprogramok aláírását. De nem telepítettem drivert mostanában.

Már szétvisz az ideg.

Futtattam egy malwarebytes-t semmit se talált.

2023. nov. 13. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
A játék másolásvédelme ette be magát a rendszerbe. A legjobb ha újratelepíted. Ezeket a játékokat csak és kizárólag korabeli gépekre szabad telepíteni, mert anno arra írták és az újabbakon gyakran problémát okoz.
2023. nov. 13. 23:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Király.

Ha törlöm a játékot, megoldja a gondot? Mert nincs kedvem a windowst újrarakni meg a progikat feltelepítgetni megint...

2023. nov. 13. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül
2023. nov. 13. 23:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Van egy feles ssd-m ha arra felteszek egy XP-t azon futnak ezek a játékok(sok retró játékkal játszok). Csak kérdés, hogy felmenne-e egy 4 gen intel konfigra? Ugyebár eredetileg win 8 ready az van ráírva, de egy próbát megérne hátha feltelepül.
2023. nov. 13. 23:55
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Az XP-s SATA driver legyen kéznél egy floppyn, csak úgy fog felmenni. A telepítés első lépése lesz ezt betölteni, különben nem fogja látni a háttértárat. Ha jól emlékszem F6 a gomb, de kiírja ahogy bejön a kék képernyő.
2023. nov. 14. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért érdemes Macrium Reflect-el vagy a win beépített lemezkép mentőjével pár havonta lemezkép mentést csinálni a rendszer partíciókról. Így bármi is történjen fél óra alatt visszakapod a belakott rendszered.
2023. nov. 14. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

"Az XP-s SATA driver legyen kéznél egy floppyn, csak úgy fog felmenni."

Retrózási céllal a mostani gépemre is feltettem az XP-t. SP3-as verzió, és gond nélkül feltelepült SATA vinyóra. Lehet persze, hogy vannak olyan SATA vezérlők, amiket alapból nem tudnak kezelni, de én még nem tapasztaltam SATA-val gondot. A GPT-t viszont tényleg nem szereti.

2023. nov. 14. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!