Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez igaz? Mert alapból 180000ft...

Lilol012345 kérdése:

Ez igaz? Mert alapból 180000ft és most akciósan 18000ft. Meg szintén van ilyen windows-sal is.

Figyelt kérdés
Https://hu. Keysworlds.com/microsoft-office-2019-professional-plus-1pc. Html? A_aid=msw10

2020. jan. 14. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Máshol is ennyiért veszed ezeket, csak külön, az eredeti ár szinte mindig kamu, legalábbis szürke kulcsokhoz képest. Hardverapró nyitóoldalán kapásból ott egy eladó aki ilyen áron adja, de még ennél olcsóbbat is találhatsz. Mondjuk infós hallgatóként engem ezek nem érintenek, én ingyen kapom egyenesen a MStől, így személyes tapasztalatom nincs.
2020. jan. 14. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha jól tudom EZT egy csak egyszer kell aktiválni nem kell havonta vagy évent újat venni ez örök nem?
2020. jan. 14. 22:33
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Hardveraprón még ennek akár a felénél is kevesebbért tudsz venni kulcsot.
2020. jan. 15. 11:05
 4/4 Derwer ***** válasza:

Mi Jófogáson vettünk ilyen használt kulcsokat, Office-hoz, Windowshoz.

EUban ez legális, azon kívül (tudtommal) nem.

Praktikusan tökéletesen működnek. (egy gépen csak, nem lehet áttelepíteni)

Nekem kb pont ezt a 10.000HUF-t éri meg az office+Windows...

2020. jan. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!