Adblockal használt youtube?
Szóval eddig teljesen jól ment reklámok nélkül adblockal a youtbe, de már nem engdélyezi.
"A hirdetésblokkolók sértik a YouTube Általános Szerződési Feltételeit
Úgy tűnik, hirdetésblokkolót használsz. Letiltjuk a videólejátszást, kivéve, ha a YouTube szerepel az engedélyezőlistán, vagy kikapcsolod a hirdetésblokkolót.
A hirdetések által a YouTube-ot világszerte több milliárd ember használhatja.
Válts hirdetésmentes használatra a YouTube Premiummal, és az alkotók továbbra is bevételhez juthatnak az előfizetési díjakból."
Valami megoldás? Köszi
Friss hír:
Az eddigi tapasztalatok alapján szinte biztosra vehető, hogy az EU nekimegy emiatt a Youtubenak.
Amúgy sok külföldi visszajelzést olvastam, amerikaiakat is és ők is nagyon nehezményezik a már pofátlanul nyomulós reklámokat. Vagyis az erre kiakadás és a blokkolók használata tüntetőleg nem csak magyar sajátosság.
Már érik erre egy szabályozás. Én sem értem, hogy miért nem lehet etikusan és esztétikusan reklámozni, miért kell a televízióhoz hasonlóan szinte már annyi reklámot mutogatni megkerülhetetlenül, mint maga a tartalom. Eleve sok videós a saját videóiba is beleszerkeszt reklámokat és erre jönnek rá a platform reklámbejátszásai. Lassanként már szinte csak reklámnézésből fog állni a youtube. A kapzsiságnak is van határa.
"az erre kiakadás és a blokkolók használata tüntetőleg nem csak magyar sajátosság"
Hogy merült fel egyáltalán, hogy talán csak magyar sajátosság?... Eleve maga a reklámblokkoló sem magyar.
#24 ezt én sem értettem, mitől lenne magyar?
Tele van az amcsi internet ezzel a hírrel, rohadtul kiakadtak rá minden országban amúgy, már mémek is keletkeztek belőle.
És nem, nem kell mindent lenyelni, amit lenyomnak a torkodon.
Az ingyenes szolgáltatásokért cserébe alapból az adataiddal fizetsz, ami a szolgáltatónak már eleve egy óriási biznisz, szóval nem kell őket sajnálni, nem jólelkűségből engedik az ingyen videónézést.
Történt valami? Nálatok is most megint engedi a youtube a reklámblokkolókat?
Megint reklámmentes lett :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!