Adblockal használt youtube?
Szóval eddig teljesen jól ment reklámok nélkül adblockal a youtbe, de már nem engdélyezi.
"A hirdetésblokkolók sértik a YouTube Általános Szerződési Feltételeit
Úgy tűnik, hirdetésblokkolót használsz. Letiltjuk a videólejátszást, kivéve, ha a YouTube szerepel az engedélyezőlistán, vagy kikapcsolod a hirdetésblokkolót.
A hirdetések által a YouTube-ot világszerte több milliárd ember használhatja.
Válts hirdetésmentes használatra a YouTube Premiummal, és az alkotók továbbra is bevételhez juthatnak az előfizetési díjakból."
Valami megoldás? Köszi
Itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
a #3-as hozzászólásban felsoroltam megoldási lehetőségeket.
Nekem az egyik böngészőben még rendben van, a másikban meg ugyanez...
Megoldódott? Melyik módszerrel?
Nekem teljesen jól megy ublock origin pluginnel.
Alapvetően a routeren is van dedikált reklámszűrő, amivel fel sem tűnt, de kikapcsoltam egy ideje, hogy kipróbáljam tényleg zargat-e a youtube.
Úgy használom, hogy nem jelentkezek be, így nem tudják a blokkolás miatt korlátozni a fiókomat és követni sem tudnak miket nézek, mikre keresek rá, merre járok.
Az úgynevezett alkotókat mindjárt megsajnálom akiknek az érdekeire hivatkozva csinálja ezt a youtube. Prédikálnak arról, hogy mekkora rágcsáló földművelő aki nem fizet és nem néz reklámokat, közben ők, a youtuberek ingyenes számlázót használnak, ingyenesen kapják a játékkulcsokat, a termékeket és ha tehetnék, a világon mindenhez ingyen jutnának hozzá mert ő a youtuberek, de mellé még mindenki aki teheti adjon nekik pénzt a számlájukra. Mert nekik mindez jár. Úgy érzik.
Youtuberkéim, a többi átlagember is ilyen, szeret jól járni.
Igazi és igényes tartalmat kellene készíteni, nem azt az igénytelenséget, ami a youtube 99.9%-a és akkor sokan elgondolkoznának, hogy előfizessenek. Pár zenén és ritka kultúrált tartalmon kívül már nézhetetlen a youtube.
Nekem sajnos kilőtte a youtube az ublockot is meg az Adblockot is :(
Muszáj volt letiltanom mindkettőt, mert különben nem enged videókat nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!