A Windows XP operációs rendszer használható 2023-ban meg 2024-ben?
Van egy 2012-es gépem, amin fut a Windows XP-től a Windows 11-ig minden Windows. Tudom hogy régi a rendszer meg elavult stb. De lehet használni még a Windows XP operációs rendszert?
A gép adatai:
RAM: 4 GB
HDD: WD SATA HDD 250 GB (a Windows 232 GB-ként érzékeli)
GPU: Intel HD grafika
Játékokra használnám Pl. GTA SA, meg egyéb régi programokra.
10-re azért mondtam hogy rossz, mert ronda a kinézete, kémkedik, instabil meg bloatware programok vannak benne.
Igazad van. Inkább én kémkedjek utánad mint a microsoft. Rendszeresen keresem az xp usereket, mert jó rajta gyakorolni a hackelést.
Xp anno a valaha készült legjobb Windows lett ott találkozik az NT és 32bit.
Pokoli gyorsan megy és ha ésszel nézel sp3 tűzfala+jó böngésző elég
"ronda a kinézete, kémkedik, instabil meg bloatware programok vannak benne"
Rondaság ellen nincs mit tenni
Kémkedés ellen vannak debloaterek
Instabilnak nem mondanám, 2017 februárjában raktam össze a gépem, feltettem Win10-et, azóta frissít, nem volt gondom vele
Bloatware programok törölhetőek
De nem kötelező Windows mellett maradni, ott a Linux. Na ott olyan kinézetet állítasz be amilyet akarsz, nem kémkedik, nincs bloatware, és azt törölsz le amit akarsz, ha éppen az ablakkezelőt vagy a boot szektort látod bloatware-nek, engedi azokat is törölni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!