Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik-e olyan program...

Létezik-e olyan program telefonra amivel ugyan azt látom amit a másik telefonon csinálnak(mintha a tükörképe volna)De úgy hogy az a program a telefonján a háttérbe fut hogy netudja az illető hogy telepítve van neki valalami a keszülékén és ingyenes?

Figyelt kérdés

2023. okt. 22. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Magyarul kémprogramot akarsz valakinek a telójára telepíteni. Hát nem nagyon lesz ilyen legálisan. Már maga a cél sem legális.
2023. okt. 22. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos muszaly vagyok mert le kell hogy buktassam a drága párom és a legjobb barátom,akik 90% hogy kavarnak a hátam mögött de arra gyávák hogy élém àljanak és közöljék a dolgokat!!
2023. okt. 23. 04:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha létezne ilyen, valahogy fel kellene telepíteni a másik telefonjára, ami nem egyszerű, ha az zárolva van. Ezen kívül valószínűleg erősen merítené a telefont, ami feltűnne neki. Szerintem felejtsd el ezt az egészet, szép kis kapcsolat. Inkább kérdezz rá, ha te annyira bátor vagy.
2023. okt. 23. 06:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Pegasus ... most volt belőle "botrány".
2023. okt. 23. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!