Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program ami a...

Van olyan program ami a youtube-ot magyarul feliratozza, akkor is ha nincs hozzá téve a felirat?

Figyelt kérdés
nem lehet mindegyiknél bekapcsolni a feliratot. bármilyen megoldás, hogy magyar legyen?
2023. okt. 18. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Már a filmek jelentős részénél ha a youtube lejátszóban a beállításokra kattintasz választhatsz "automatikusan fordított magyar" feliratot. Nagyjából érthetőre fordít.
2023. okt. 18. 22:21
 2/10 A kérdező kommentje:
de van olyan ahová nincs felirat hozzá téve, és ott nem lehet bekapcsolni. nekem oda kéne program, vagy letöltve is vagy olyat ami a neten keresztül működik. találtam olyat ami hang alapján tesz hozzá angolt, de amúgy is angolul beszél, és azt sajnos kimásolni nem lehet, és begépelni a google feliratban nagyon sokáig tartana. nincs olyan megoldás amivel ez elkerülhető? akár olyan feliratos angol változat is jó amit lehet másolni, az enyém csak kiírja, de úgy a végtelenségig tartana, míg begépelem. ingyenes megoldást nem tud valaki, mert fizetős fordító van de az..nem kell
2023. okt. 18. 23:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Angol szöveget hang alapján tudja feliratozni a YouTube akkor is, ha nem töltik fel hozzá a feliratot. Ez alapján az automatikus felirat alapján pedig automatikusan lefordítani is tudja anélkül, hogy be kéne írni a fordítást bárhova.
2023. okt. 20. 13:48
 4/10 A kérdező kommentje:

beküldők egy példát: https://www.youtube.com/watch?v=8oFKJv1zsnU

szólj ha sikerült bekapcsolnod a youtubon a feliratot. vagy bármi megoldást találtál rá. mert. tudom a szándék a fontos. de rosszul tudod. amit írtál az nem igaz.

2023. okt. 20. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egyszerű szöveg, hanem ének. Az automata ezért nem tudja megfejteni.
2023. okt. 20. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A kommentelőnek minden ponton igaza van.

Ám zene dalszöveg esetén használd google-t, keresd meg a dalszöveget és bármilyen progival vagy google fordítóval megoldható.

2023. okt. 20. 22:04
 7/10 A kérdező kommentje:

semmiben sincs igaza, ez egy példa volt, nem ezt akarom lefordítani, ez meddig tartana 5 percig. itt van egy újabb példa: https://www.youtube.com/watch?v=TvMfFqfAjW0&t=13477s

ezt sem akarom. csak hogy cáfoljalak.

2023. okt. 20. 22:28
 8/10 A kérdező kommentje:
unalmamban cáfolom a másik oldalt is: https://www.youtube.com/watch?v=1sFu19etFUs meg rengetek énekes zenéjénél is van felirat az újaknál
2023. okt. 20. 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nézetebb tartalomgyártóknál előbb utóbb lesz angol felirat, és akkor már működik a magyar automatikus fordítás. Érdemes időnként vissza nézni. Jobb és egyszerűbb megoldást most nem nagyon tudok. A másik út, hogy megtanulsz angolul, azért ezek nem olyan bonyolultak, egy nem túl erős tudással is érthetőek (most itt a podcastra gondolok, nem az énekre, mert ahhoz azért jobban kell sokszor tudni angolul, mert nem mindig érthető rendesen).
2023. okt. 20. 22:54
 10/10 A kérdező kommentje:
podcasteket tők jól megértem. meditációkat akarok, ott nem szabad hibázni. sajnos híjába várok, megkérdeztem, és válaszolt csak akkor lesz. ha az aki feltette, be is gépeli az összes elhangzott szót, és arra híjába várok. mint a mondás is tartja ha jó munkát akarsz csináld magad. de rövideb verzióban reménykedtem
2023. okt. 21. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!