Ajánlanátok olyan szoftvereket, amik Linux-on és Windows-on egyaránt működőképesek, és tudom velük irányítani távolról a számítógépet? Többi lent!
VNC programok bármelyike.
Internet sem kell hozzá (elszeparált biztonságos hálózaton is működik)
Internettel pedig a Rustdesk.
Az anydesk-kel az a bajom, hogy ha rákapcsolódok egyik gépre a másikkal, akkor azon, amire rákapcsolódok, engedélyezni kell a kapcsolatot. Viszont ha tegyük fel engedélyezem, és utána elmegyek a város másik végébe azzal a géppel, amivel vezérelni akarok (így ledob az internetről nyilván), akkor már nem működik, mert újra engedélyt kell kérni a hozzáféréshez, amit azon a gépen, amit irányítani szeretnék, újra engedélyezni kéne.
A teamviwer-t használta eddig, de az mostmár valamiért nem működik a linuxos gépen. A windosw-sal semmi baja, csak a linuxot nem szereti már, pedig eddig működött rendesen azon is. :(
A másik kettőt megnézem, köszönöm.
Az Anydesket (meg a többit is) be lehet állítani felügyelet nélküli módra, ekkor nem kell a túloldalon engedélyezni a kapcsolódást.
A TeamViewer-t pedig telepítsd újra, vagy próbálj meg egy régebbi verziót, mennie kell...
Ismétlem: TW, Anydesk: internet nélkül működésképtelen. Mert ezek szolgáltatások. Sőt az előbbi pénzéhes is, ha naponta akarnád használni akkor letilt amíg nem fizetsz. Ezek nyílt forráskódú alternatívája a Rustdesk.
Mindenesetre én a vnc-t használom (igaz nem a free verziót) mert nem igényli 3. fél közreműködését és megbízható. A rustdesk-ről is azt hallottam h az baja hogy túlterhelt a szervere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!