Cenzúráz, letilt a Messenger. Mit tehetek?
"miközben valójában megfelel azoknak."
Aztán a végén azért kiderül, hogy rohadtul nem. Majd használod 3 nap múlva, mellőzve lószar spamok küldését.
Ha a Messengert akarod használni akkor meg kell felelni a felhasznalasi feltételeknek és a Közösségi Alapelveknek.
Ha ezeknek nem tudsz és nem is akarsz megfelelni akkor folyamatosan problémákba ütközöl/ okozol, így kimondhatjuk ez nem a te üzenetküldő szolgáltatásod. A megoldás: használj mást pl whatsapp,viber,signal,telegram és ezernyi más amivel pótolhatod a messengert.
Te nem szeretnéd hogy egy "buta szoftver" némítson, a szoftver üzemeltetői pedig nem szeretnék hogy te olyan üzeneteket továbbíts. Ez a probléma csak a fenti módon oldható fel...
Elsőnek:
Spam? Nem küldtem levélszemetet. A párommal beszélgettünk egy magánügyről.
Másodiknak:
Tisztában vagyok a szabályokkal, helyeslem és betartom őket. Nem az alapelvekkel van a gond, nem is azzal hogy én ne tartanám be őket, hanem hogy egy hibás szoftver kárt okoz nekem, miközben az lenne a dolga, hogy tartassa be az alapelveket.
"hanem hogy egy hibás szoftver kárt okoz nekem"
Hogy okoz neked kárt ez a hibás szoftver? :)
Mi volt az amiért tiltott? Melyik szó? :)
Hetediknek:
Képzeld el, hogy a posta a kukába dobja a leveleidet, a mobilszolgáltatód minden hívásodat megszakítja, ahogy a Messenger ellehetetleníti a kommunikációmat az ismerőseimmel. Nem csak az érintett csoportban tiltott le ugyanis (az is igazságtalan, alaptalan lett volna), hanem minden egyes ismerősömtől is elfalazott (tehát a büntetés aránytalan is). Biztos van, akinek nem érték a kapcsolattartás a családdal, barátokkal, ismerősökkel, vagy még postai úton oldja meg, esetleg e-mailezik, de számomra a Messenger az elsődleges kommunikációs platform, már a telefonszámokat se frissítgetem. Fontos ügyeket is intézek, nem fér bele ilyen kiesés, egyenértékű alternatíva pedig nincsen, hiszen a közösség bizalmat szavazott a Messengernek. Te a kapcsolattartás fontosságát firtatod, vagy a Messenger ebben betöltött szerepének súlyát?
Hetediknek:
Nem egy szó, hanem egy mondatrész volt a gond. De ha egy hagyományos beszélgetésben küldöd, ott nem okoz gondot. Csak ha egy Facebook csoporthoz tartozó chatben. Szó szerinti idézet alább.
Igérsz, hitegetsz, de valójában csak a feltétlenül szükséges minimumot teszed bele, megjátszva hogy ez a maximumod, miközben azt valójában a cégnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!