Miért nem tudok fogadni emailt?
Egész egyszerűen nem kapom meg, pedig nagyon fontos lenne. Most jelentkezek mesterképzésre online és ez az utolsó nap, viszont a gmail fiókom bedöglött. Nem tudom mi történhetett, de a banki átutalásról sem kaptam meg a bizonyítványt, sem mástól nem kapom meg az emaileket. Segítsegetek kérlek!!
Nem ment spambe
Nézd meg, hogy nincs-e betelve a fiók tárhelye. Elvileg arról a 80, 90 és 100%-os telítettségnél is küld figyelmeztető e-mailt a rendszer, azt látnod kellett volna ha ez a baj.
Milyen mesterképzés ez? Mindenhol februári jelentkezési határidőről írnak.
Esetleg beregisztrálsz egy másik fiókot vagy másik szolgáltatónál lévő fiókot, ha friss regisztrációt várnak, és majd utána átírod a meglévőre. Ha a meglévőre menne ki valami üzenet és nem kapod meg, akkor csak tanulságot tudsz levonni, hogy nem az utolsó nap utolsó óráiban próbálkozol, mikor már senkit nem lehet elérni munkaidőn kívül, hogy értesítsd az intézményt a problémáról.
Küldeni tudsz?
Az Összes levél mappát nézted?
Erdélyi mesterképzés, egészségügy.
Most kaptam meg minden lemaradt mailt, eddig valami miatt vacakolt. De a tárhely rendben van.
Köszönöm skacok, legyen szép estétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!