Miért nem tudok bejövő emailt fogadni outlook expresssel?
Figyelt kérdés
Kimenő emailek működnek, a beállítások mail.freemail.hu mail.t-online.hu, hitelesítés kipipálva, SSL nincs kipipálva!Segítség!2010. szept. 28. 21:40
1/4 anonim válasza:
Nincs beállítva a "Kiszolgáló beállításai". Nem látja a kiszolgáló szerverét. Gmailben ez így fest: Kiszolgáló pop.googlemail.com port 995, kapcsolat biztonsága SSL/TLS. Mindegyiknél: Freemail, T-Online-hu így kell beállítanod. Egyébként sokkal jobb a Mozilla Thunderbird levelező.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, most így fest nálam: beérkező levelek (POP3) 995, kimenő levelek (SSL) 25, a kiszolgáló biztonságos kapcsolatot igényel kipipálva. De így sem jó, azt írja ki: Hiba a szoftvercsatornában 10060! Levelet küldeni tudok, de fogadni nem.
2010. szept. 29. 12:16
3/4 anonim válasza:
Hagyd a fenébe az Outlook Espress-t, én is így jártam vele, letiltottam. Töltsd le a Mozilla Thunderbirdet, ebbe töltsd le a külső postafiókokat. Gyors, pontos, átszabható, a linkeket megnyitja a Mozilla Firefox-szal.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, azt hiszem az lesz... Szép napot!
2010. szept. 29. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!