Starfieldről mik a vélemények, tapasztalatok?
A fallout szériát imádtam bethesdától, de ez szerintem közepesen szarra sikeredett. 5-10 órát próbálkoztam hogy belemerüljek, de nem jött össze.
A gépigény az szerintem katasztrófa a kinézetéhez képest. A városok műnek hatnak, a fő karakterek semennyire sem érdekesek. Az űrcsaták pedig különbek akármilyen másik erre kihegyezett játékban, így a hajóépítős része sem nagyon fogott meg. A legnagyobb probléma hogy nincs semmi atmoszférája a játéknak.. Unalmas és halottnak tűnik a világa.
Lehet kicsit későn írok, de moet futottam véletlen ebbe a kérdésbe. Szóval a kérdésedre a válasz, hogy attól függ milyen gamer vagy és mennyire tartod vonzónak a világűrt.
Nagyon érződik a játék mechanikán (meg az eddigi bethesda interjúkból), hogy ők egy elég ""élethű"" space simulatort szerettek volna csinálni, de valahol a fejlesztés közben rájöttek, hogy ez egy szűkebb gamer csoportnak jött volna be, de egy ekkora stúdiónak nyílván a legnagyobb csoportot kell lefedni. Ez miatt elkezdtek kivágni részeket a játékból, de mivel alapvetően nem a casual gamerekre lett fejlesztve, így nem sikerült sem nekik sem a hardcore space megszállott gamereknek megfelelő jáékot készíteni.
Ettől függetlenül ha a világűr bejön, szereted a bethesda típusú játékokat és inkább hardcore gamer vagy aki szeret grindolni, akkor egy nagyon jó játék ami minden pénzt megér. Én 200+ órát raktam eddig bele és még mindig munka közben csak a starfieldre tudok gondolni, eskü még szex közben is néha:D De ez nem azért van, mert a bethesda egy olyan jó játékot csinált, mert súlyos hibákat követtek el, hanem szimplán olyan típusú gamer vagyok akinek egy élethűbb space sim ilyen szinten be fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!