Ajánlanátok néhány játékot erre a konfigra?
Figyelt kérdés
AMD 3000+ Barton magos proci
ATI Radeon 9550 128Mb
3x256Mb DDR RAM
Op.rendszer: Windows vista
(tudom-tudom, még a rendszerhez is kevés a ram, de be kell érnem ennyivel :D )
Persze nem szuper mario szintűekre gondolok, hanem azért valami komolyabbra. Az érdekelne még, hogy az NFS Most Wanted elindul vista alatt?
Előre is köszönöm a segítséget!
2010. okt. 16. 13:25
1/5 anonim válasza:
Ha már nem egy csúcs konfig, legalább az XP-t rakd vissza. Vistával még annyira se mennének a játékok.
2/5 bp1985 válasza:
gta 3, gta vice city. A vistát pucold le róla. Az kb ugyanolyan jól sikerült oprendszer, mint a win me... Igaza van elsőnek, hogy xp-t használj. Én nem is engedném már a vistát felrakni új gépekre. Vagy xp, vagy 7.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem tudom megoldani az XP-t, pedig én is tudom, hogy jobb lenne. De legutóbb például a Harry Potter és a főnix rendjét toltam végig ugyanezen a gépen, és nem volt vele gond. Tehát ehhez hasonló igényűekre lenne szükségem, lehetőleg akció vagy autós kategóriában.
Egyébként köszi a válaszokat!
2010. okt. 16. 13:35
4/5 anonim válasza:
Need for Speed: Undergroud, Underground 2, Aliens Vs Predators 2, Doom 3, Quake 4, Age of Empires 3. Persze nem maximum grafikán de alacsonyabb beállításokon elég jól játszhatóak lennének ezek például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!