Hogyan kell feloldani egy gyártót egy setupnál?
Figyelt kérdés
Leakarom tölteni az Alicia Online nevű játékot de mikor leakarnám tölteni a setupot azt írja, hogy a gyártó blokkolva van, de le se tiltottam. Hogyan tudnám feloldani?
Kérlek titeket, akárki tud segíteni írja meg.
A windows defenderrel próbálkoztam, de úgy se működik, hiába indítom újra és újra a gépem akkor se működik.
2023. aug. 24. 02:23
1/4 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy vásárold meg a játékot, és ne torrentről töltsd le. Akkor nem lesz blokkolva semmi, és fog működni normálisan.
2/4 anonim válasza:
Megpróbáltam letölteni, de nekem is azt írja hogy "Lehetséges biztonsági kockázat". Én nem erőltetném...
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg máshonnan letölteni.
4/4 CspCsj válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!