LuLu17 kérdése:
3D tervezést hogyan érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
Itt arra vagyok kiváncsi, hogy milyen programmal (pl. illusztrátor?), hogyan mentsem, hogy 3D printerrel tudják nyomtatni. Abszolút kezdő vagyok, bármi amit fontos lehet tudni érdekel!2023. aug. 15. 10:48
11/12 A kérdező kommentje:
Nem volt szándékomban feszültséget kelteni ezzel a kérdéssel.. :D
Inkább a művészi vonal érdekel, grafikus vagyok, viszont eddig még nem volt alkalmam 3D-ben kipróbálni magam.. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2023. aug. 15. 22:43
12/12 anonim válasza:
Ha grafikus vagy és ez az irány érdekel akkor Blendert érdemes megtanuljad, egy kis angol tudás nem árt hozzá, mert az 2D-ben is és 3D-ben is nagyon jól használható, bár elsőre nehezebb megtanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!