Mi történt vele?
Figyelt kérdés
A total commander-bol amikor ki lepek, legalább 10-bol 1x azt írja ki, hogy le áll helyes működési hiba miatt. Miért? újból telepítettem más verziót és annak is ezt írja!2023. júl. 28. 06:40
11/14 A kérdező kommentje:
attól , hogy megszűnt a windows 7 támogatottsága attól még a totál comandernek működnie kellene
2023. júl. 29. 04:56
12/14 anonim válasza:
#11 Ez így igaz. De én továbbra is az operációs rendszerre gyanakszom.
Attól, hogy a szervizben tették fel a windows 7-et még lehet gányolt, torrentes.
Én a Windows 95 óta használom. Egyik operációs rendszeren sem volt vele semmi probléma.
13/14 anonim válasza:
leáll - így, egybe írva. Ha van köztük egy harmadik szó, akkor kell különírni: le fog állni pl.
14/14 A kérdező kommentje:
ma 14:01 Köszönöm Obi van Kenobi, h szóltál!
2023. júl. 29. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!