GeForce Game Ready Driver 528.02 frissítést nem engedi telepíteni. Nem ír ki semmi hibaüzenetet, csak annyit, hogy a telepítés nem folytatható. Hiba történt. Semmi hibakód, csak bezárás vagy próbálja meg újra opció. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Videókártya:ASUS GTX1660 SUPER - TUF-GTX1660S-O6G-GAMING
Windows 10 64
2023. jan. 6. 13:53
1/3 A kérdező kommentje:
Sikerült, úgy, hogy letöröltem a jelenlegi verziót és manuálisan telepítettem az újat.
2023. jan. 6. 14:00
2/3 anonim válasza:
Neha nekem is egyebkent csinalja ezt az nvidia geforceban ha frissiteni akarom a drivert hogy letolti de nemjelenik meg a telepites,ha 5x toltom le akkor se. Manualisan szoktam ilyenkor letolteni az nvidia oldalarol,regi torles,es igy felmegy az uj..vannak neha erdekes dolgok :)
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, mindig tanul az ember valamit :D
2023. jan. 9. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!