Windows 10 telepítés megkezdésekor miért nem működik a billentyűzet és az USB port? (Lenovo G 50-30 laptop)
Nem olyan nehéz az!
Nézz videókat a YouTube-on.
Írd be: "How to inport USB drivers in Windows Installer", és kövesd a videóban látottakat. 10 perces folyamat.
#6:
Nem csak ehhez. Bár a kérdező által leírt szituáció nem gyakori, de régebb laptopoknál a Windows 10 telepítése során előfordul. Azonban a Microsoft soha nem tanul a hibáiból, tekintve hogy az NVMe SSD-ket sem ismeri fel a telepítő, és oda is külön kell beinportálni a drivert, még szerencse, hogy a telepítő ad erre lehetőséget közvetlenül a telepítőben ezt megtenni. Legalább is Intelen ez így van, az AMD-ről nem hallottam ilyet, de inteles, 11 generációs I5-nél saját szememmel tapasztaltam, és fogtam is a fejem, hogy basszus 2023 van, miért nem lehet összerakni egy mindennel kompatibilis telepítőt, egy ilyen "Kicsi, egészen aprócska" válalat részéről, mint a Microsoft, akiknek a termékeit milliárdok használják nap mint nap otthoni, és üzleti célokra egyaránt.
Öregebb a gép mint a dédanyám..
Nincsenek hozzá driverek win10 hez. Win7 el még leélhetné hátralevő napjait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!