Létezik olyan virtuális orgona szoftver, amit a számítógép billentyűzetével lehet vezérelni?
Gondoljuk egy kicsit tovább ezt a kérdést. A beviteli eszköz ne a számítógép billentyűzete legyen, hanem egy midi billentyűzet. Kezdetben lehet akár a legolcsóbb, vagy használt, akármi. Kellene egy (akár)szintén legolcsóbb külső hangkártya, amit használtan is megvehetsz. Kell egy zeneszerkesztő program, amiben megvannak azok a képességek-sőt, sokkal több, akár a profi szintig-amire vágyakozol.
Mindent linkelek, innentől rajtad áll, hogy tovább gondolod e az ötleted.
A zeneszerkesztő és "hangszerpark", teljesen ingyenes és legális:
A billentyűzet/beviteli eszköz, amit használtan is megvehetsz, keress olyan árút, amit meg tudsz, vagy akarsz fizetni: [link]
Külső hangkártya, ami lehetővé teszi, hogy meg is szólaljon a rendszer:
Mindenből van használt, olcsóbban. GSfanatic, FB Marketplace, stb.
A lehallgató eszközről-vagyis hangfal, fül/fejhallgató-nem esett szó, de ez is lehet egy következő kérdés, ha a válaszban rejlő infók végére jártál, akár elméletben is.
Végül gondolat ébresztőnek YT tartalom, aminek kapcsán tovább kereshetsz a témában: https://www.youtube.com/watch?v=DQZ_aPHQ1QM
4
Hé hé hé! Nyugodj már le egy kicsit légyszives. EGy szóval nem mondtam hogy nem tudok játszani, de a számítógéphez nem értek ennyire. Elnézést hogy kérdezni merek de kikérem magamnak ezt a hangot! Nekem azt tanították, ha valamit nem tudsz, kérdezz. Tehát a kérdéshez nem lehet butának lenni. És úgygondolom, én normális hangnemben kérdeztem, te pedig nekiállsz sértegetni.
#1: egy csomót linkeltem, ami alapján elindulhatnál, hogy felfedezd a lehetőségeket. Ha egyáltalán fordítottál volna rá energiát, hogy ránézz, akkor az első viszont válaszod sem születik meg.
A mentális dolgokat elengedném, nem reflektálok a sértettségedre, vagy a sértegetésedre. Ott van az első válaszban minden ami kellhet. Úgy tűnik van benne meló, amit nem érdemeltél meg.
ha nem is kimondottan erre szolgálnak, de erre bármelyik tracker képes: betöltöd a samplert és a billentyűzettel megszólaltathatod...
Win alatt ilyen pl. a ModPlugTracker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!