Ajánlatos másodlagos email címként nem ilyeneket megadni fontosabb emailekhez, mert pár hónap alatt átállnak, mint láthattuk.
Egyébként egy norvég cég vásárolta fel, tehát már nem a miénk. #3
Sajnos itthon nem olyan helyzet van, hogy sokan tudjanak/akarjanak fizetni ilyen szolgáltatásért. Max akkor fizetnék érte, ha nem tudnám másképp helyreállítani a hozzákapcsolt emaileket/szolgáltatásokat. Annyira nem érdekel, hogy a Gmail/Hotmail/Yahoo stb lesi az emaileket, hogy később releváns reklámokkal támadjon be, mert akinek erős az önkontrollja az úgy is csak azt veszi meg amit akar, ha meg reklámot lát elfordítja a fejét és kész.
Tele van levélszeméttel a fiókom. Nem szűrik, ugyanis. Én még ilyet nem is láttam. Nagyon durva. Fogalmam sincs, mire költik a befizetett összeget. Nem a színvonal emelésére, az biztos, mert összehasonlíthatatlanul rosszabb lett, mint volt. Korábbi citromailes pályafutásom alatt összesen nem kaptam annyi spam-et, mint most egy hét alatt. Pénisznövelőtől a kamunyereményeken át a nemlétező csomagküldeményekig minden van.
Hihetetlen. Törölni fogom a fiókom.
#5 Húha, hát nem hangzik jól,
itt van egy video ahol beszélnek arról, hogy hogy kell ezeket az emaileket kikapcsolni: https://www.youtube.com/watch?v=rC3f9Lxbigc&list=PLXW87Kejge..
én mondjuk nem fizettem elő, csak így külsősként próbálok segíteni, remélem segít ez.
Köszönöm, hogy segíteni próbálsz, de én már teljesen elvesztettem a bizalmam bennük. A spamszűrő alap beállításon van. Szerintem ehhez képest túl sok a spam. Ez egyáltalán nem oké.
Mindenképpen törlöm magam, csak kíváncsi voltam, mások tapasztaltak-e ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!