Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adobe fotós csomagom van. Mi...

Adobe fotós csomagom van. Mi történik, ha nem teljesül a havidíj fizetése határidőn belül?

Figyelt kérdés
Le szeretném mondani a csomagot, viszont felszámol egy ca. 120€ lemondási díjat. Ezért arra gondoltam, hogy egyszerűen nem fizetem tovább a havidíjat. Külföldi cég révén nem gondolnám, hogy behajtást indítanának emiatt, vagy hasonló eljárásokba kezdenének. Szerintetek?

2023. jún. 18. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Tehát szerinted attól, hogy nem itthoni székhelyű cég, nem fogják a szerződésben foglalt járandóságukat behajtani? Pláne 2023-ban?
2023. jún. 18. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Kamatozik szépen a tartozás és majd egyben behajtatják nemzetközi ügyvédi irodán keresztül. Természetesen az sincsen ingyen és annak a költségeit is te állod.

Remélem, hogy legalább német céggel szerződtél le, mert ők a legutolsó fillért is kifingatják belőled.

2023. jún. 19. 04:20
 3/4 A kérdező kommentje:

"Remélem, hogy legalább német céggel szerződtél le, mert ők a legutolsó fillért is kifingatják belőled." - ebből is látszik, hogy halvány gőzöd sincs a témáról, mivel még azt sem tudod, hogy a cég hová van bejegyezve.

Legközelebb 4:20kor nyomj el egy hangos cigit inkább, mindenki jobban jár!

2023. jún. 19. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszed el? Nekem német cég felé kemény 1,5 EUR tartozásom volt és rám küldték a behajtókat. De igazából a te dolgod mit csinálsz, csak ne csodálkozz majd.
2023. jún. 19. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!