A Messenger miért lett egy ilyen szinten használhatatlan romhalmaz?
A Facebook Messengere soha az életben nem működött "Patentul". Ne keverd az MSN Messengerrel :) Na az volt a jó!
Azért lett ennyire elcseszve a Facebook is, a Messenger is, az Insta is, meg úgy kb minden, amihez a Facebook hozzányúlt, mert el van hanyagolva, nem foglalkoznak vele, és csak értelmetlen frissítésekre pazarolják az időt (Lásd az SMS-ek kezelése a Messengerben, vagy a történetek a Messengerben). Félre ne érts, biztos használja őket valaki, de miért nincs jó helyen a történet csak a Facebookon, és az instagramon? A Messenger nem erre való, a nevében is benne van, hogy csevegésre kell használni. Ezen kívül a reklámok is elárasztják még úgy is, hogy a Facebook tele van velük. Egyszóval a Facebook el van szálva magával, ezért van az, hogy már rég áttértem Telegramra, és Discordra, a Facebook meg bekaphatja. Félévente egyszer-kétszer, ha megnyitom.
Tényleg vicc az egész, egyetértek. Erősen lejtmenetben vannak az elmúlt években. Tökéletes soha sem volt, de használható azért igen.
Hibák, amikkel mostanában találkoztam:
- random lefagy a kezdőoldalon
- csomót várni kell, mire létrejön a hívás
- sok képnél brutálisan laggol a görgetés
- videók minősége minősíthetetlen
- egyszer be sem töltötte a beszélgetéseket, csak a beszélgetések hátterét
- keresés is használhatatlan multitasking közben, mert mindig visszaugrik a legújabb üzenetre
Mondjuk az üzenetek rögtön megérkeznek, és a hívások is megjelennek, de volt ezzel is problémám korábban, most szerencsére nincs.
A kivett értelmes funkciókról ne is beszélve, például a szavazások szerintem elég jók voltak... persze volt bent sok hülyeség is.
A legnagyobb probléma, hogy a legtöbb ismerősömmel nem lenne más közös platformunk, ezért egyelőre megkerülhetetlen ez a szutyok. Valószínűleg sok-sok millió ember is így van vele, ezért a Meta megtehet bármit. Tényleg a használhatatlan kategória már körülbelül.
iOS-en is ilyen hulladék, vagy csak Androidon?
#4 vagyok
Meg persze a csatlakozásos probléma, van netem, a Messenger szerint meg rohadtul nem. Kezdőlapon frissíteni kell egyet, utána általában jó szokott lenni.
...és a fentiek ellenére még mindig milliárdnyi ember használja és nem hajlandó megbízhatóbb és stabilabb platformra átköltözni.
A "közösségi" oldal pedig inkább "antisocial média"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!