Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak is (szinte) használhata...

Másnak is (szinte) használhatatlan a messenger?

Figyelt kérdés

Már 2.napja tapasztalom hogy üzenetet nagyon sok idő múlva küldi át, a képekre, videókra azt írja hogy "letöltés folyamatban". Családtakoknak, haveroknak, osztálytársaknak ugyanezek...

Van még nagyon sok probléma a Messengeremmel, nem tudom hogy ezek csak nálam jelentkeztek, vagy másnál is?

Lefagyasztja a telefonomat, a meg nem nézett üzenetet egyszer csak megnyitja a semmiből, megtekintettként jelöl meg üzenetet amit nem is láttam (ez sok vitát szít), videót elindítja de a kép nem mozog csak a hang, 10 másodperces videóból csinál 1 másodperceset, a chat fej mellett megjelenő szövegbuborék odafagy a képernyőre, random átlép egyik beszélgetésből a másikba.

Ezek olyanok amiket mások nemigen tapasztaltak.

Köszi a válaszokat :)

2020. dec. 10. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kb egy órája csinálja nekem... Ezért nem szabad a digitális csatornákra hagyatkozni, mert ez lesz a vége. Minden ami fontos azt személyesen.
2020. dec. 10. 12:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

már írtunk róla - Európa-szerte kimaradások vannak

2020. dec. 10. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálam össze vissza működik, gépen nem akarja betölteni, telefonon gondolkodik rajta, h elküldje e :D
2020. dec. 10. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!