Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Aki ért a photoshophoz az...

Aki ért a photoshophoz az válaszoljon?

Figyelt kérdés

De lükén tettem fel, bocsi:S

Szóval van egy rajz amit ki kell színeznem...nem hobbi, nem kedvtelés muszáj,mert kell a szakdolgozathoz...nem firtatom mi, hogy volt, az a lényeg,hogy sima rajz, semmi árnyékolás stb, csak vonalak.

Most először nem ismeri fel a képet értelmesen és csak a fekete-fehér és szürke árnyalatokat rakja a palettára...ha ma éjszaka nem fejezem be akkor cumi és nagyon kellene:S

Mit csináljak?Tegyek rá réteget?A szintet állítsam át? Mit csináljak, segítsetek:(

2010. okt. 11. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
képformátum? Elképzelhető, hogy ott a bibi, ellenőrizd. Vagy: nem szürkeárnyalatosként mentetted el véletlenül, vagy már úgy hoztad létre?
2010. okt. 11. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Jpeg a kép

A szürkeárnyalatost, meg nemtudom másképp, mert alapból egy sima rajz, szóval rendesen ceruzával készült és úgy szkenneltem be:S, szerintem ott van a baj:S

De most mégis mit csináljak?Puszta kézzel nemtudok árnyékolni szépen:S Nincs valami olyan program ami elfogadja a színt?

2010. okt. 11. 22:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Oksa meg van oldva:) Csak az RGB channelt kellett bekapcsolni:)
2010. okt. 11. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!