Csak nekem nem működik a microsoft office?
Hát ezért jó a Libre Office, annak nincs frissitése.
Itt keresd meg Writert, ugyanaz, mint a Word.
Ez a hátránya az előfizetéses, "szoftver, mint szolgáltatás" jellegű termékeknek.
Sajnos ez van. Ha az ember egy online szolgáltatást, vagy online hitelesítéshez kötött szoftvert használ, akkor ezt a békát be kell nyelni. Vagy vársz, ameddig végeznek, vagy használsz valami más szerkesztőt.
A LibreOffice-t már említették, sokat nem szövegelnék róla, kinézetre kicsit más (nem vette át alapból a szalagos eszköztárat, bár beálíltható az is), de egyébként meg 10+ éve használom, pedig nekem is ingyen járna a munkahelyemről az O365 licenc. Nem véletlenül használom ezt.
WPS Office. Kifejezetten a MS Office-t akarja másolni, bár tudomásom szerint magyar nyelv nincs hozzá.
OnlyOffice. Sokak szerint ez hasonlít a legjobban a Ms Office-ra.
Softmaker FreeOffice. Szerintem kicsit gyengusz, bár a legtöbb dologra ez is bőven jó.
ÉS ezek mind ingyenesek.
Meg persze vannak az online szerkesztők, a MS Office-nak is van online változata, amit a diák licenceddel használhatsz, aztán ott van a Google Docs, vagy a Zoho Docs, WPS Cloud... Szóval ha nem akarsz várni, van bőven egyéb megoldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!