Hogy tudom megnézni egy .txt vagy .c file esetében azt, hogy mennyi ideig szerkesztették/készítették azt?
Figyelt kérdés
A tulajdonságokban látom a létrehozás dátumát és az utolsó elmentés dátumát.
Viszont létezik olyan, hogy össz. szerkesztési idő?
2023. máj. 28. 12:32
1/5 anonim válasza:
Fájlrendszer szinten nincs ilyen. Meg amúgy, ha csak meg vam nyitva, akkor az beleszámítana ebbe? Mert ezt annyira nem is lenne egyszerű mérni
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így gondoltam, hogy ha meg van nyitva (szerkesztésre) és 10 óra múlva nyomok rá egy save-et, akkor azt hogy kezelné le.
2023. máj. 28. 12:36
4/5 anonim válasza:
Ezt nem lehetséges.
A fájlrendszer tárolhat információkat a létrehozás, és az utolsó módosítás idejéről, de arról, hogy mennyi ideig szerkesztették, arról nem.
" ha meg van nyitva (szerkesztésre) és 10 óra múlva nyomok rá egy save-et, akkor azt hogy kezelné le"
Úgy, hogy a mentés pillanatát feljegyezné a fájlrendszerben, hogy akkor módosult a fájl. A szerkesztési idő nem tárolódik. Office dokumentumokban is ez dokumentum szintjén tárolódik, nem pedig a fájlrendszerben.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2023. máj. 31. 14:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!