Mik a mac os erösségei?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 18:54
1/2 anonim válasza:
Stabil, gyors, és az apple ökoszisztéma része. Ezt csak akkor érti meg az ember amikor iphone-t, ipad-et, és mac-et használ. Mellesleg szép az egész rendszer, egységes a felület. Viszont! 10 évig használtam mac-et, múlt éven kénytelen voltam windowsra váltani, mert olyan munkát kaptam ami megoldhatatlan mac-en.
2/2 anonim válasza:
Semmi különleges. Le van csupaszitva kevés hardverre, azon tesztelve ezert megbízható. Röviden ennyi, tulajdonképpen ha nem akar valaki foglalkozni a számítógéppel hanem egy celeszkoz kell ez a legjobb.
Példa. Régebbi mac minik nem támogatták egyes monitorok felbontását. Kis bohickodassal win és Linux alatt is mennek, de ha sokmidnen változik a képen néha megakad a hdmi auidon a hang.
Mac alatt ugyanaz a videó kártya és CPU és nem megy. Mivel nem megy az a felbontás meg se akad a hang. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!