Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért csinálja ezt egy 3D...

Miért csinálja ezt egy 3D program?

Figyelt kérdés

Adott egy objektum ami ketté lett szedve,át lett alakítva,

Majd a cél az lenne hogy egymasból kivágja ,vagyis difference,de ezt nem csinalja meg.Teljesen zart meshek.Se uniozni nem akarja.

Rinoban dolgozom.

De ha létrehozok egy formát azt gond nélkül uniozza vagy kivágja belőle,de az azt a kettőt nem.

Mi lehet a gondja?

2023. ápr. 28. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt a progit konkrétan és rutinos se vagyok, de arra tippelek , hogy a két objektum amire kettészedted még kötődik az eredetihez, azaz valamiféle klónt kéne belőlük létrehozni, de úgy, hogy tejesen új objektumként kezelje.
2023. ápr. 28. 08:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Hmm...

Én sem vagyok annyira jártas..

Bár jogos hisz egyben volt csak ketté kellett vágni mert a nyomtatónak nagy volt.Tehát mar ki lett nyomtatva külön,ergo nem kezelheti egynek.Gondolom...

Most variálnék rajta de nem akarja.

Nem ir ki semmit,elvégzi a feladatot csak ép semmi nem történik.

De lehet benne valami amit mondasz.

Bár ez is csak félig,mert az eredeti az egy hély volt ,nem volt zárt mesh.Mas programban sem csinálta meg.Blenderben probáltam még.

Vagy még azt csinálja pl unionál,hogy egyszerüen eltünik az egyik rész.

2023. ápr. 28. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyébként ezt lehet érdemes megnézned:

https://www.youtube.com/watch?v=L-FYJRKebIc

2023. ápr. 28. 11:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Ilyesmiket néztem,csak nálam nem irja ki hogy faild...

Akkor tudnám hogy valami nem jó,de rányomok,kijelölöm,enter,tölti azt látom,aztán nem történik semmi.

De köszi,azért végignézem hátha mond valamit.

2023. ápr. 28. 11:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Megnézem majd ami benne van hogy más lenne a szerkezete vagy mi az.
2023. ápr. 28. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!