Van itt aki még Tanulja a Blendert?
Én most nagyon ráfeküdtem, a legtöbb időmet vele töltöm. Igaz mellette elkezdtem tanulni a 3D Studio Max-ot is, de a Blender egy sokkal, de sokkal szimpatikusabb szoftver...
Szerintem végtelenül jó, hogy ingyenes és egyszerű használni. Poligon modellezni biztos vagyok benne, hogy sokkal egyszerűbb Blenderrel mint Max-al illetve azt hinnéd a Blender nem kifinomult működésű program... de az! Igazi minőségi szoftver, de erre akkor jössz rá mikor kipróbálsz egy másik 3D programot, ráadásul ingyenes és nem kell render engine meg más egyéb, egymaga tartalmaz mindent. Nem kell belépni mindig, regisztrálni, nem ellenőrzi ki vagy...
Leülsz és modellezel ami tetszik...
És igen, nem csak modellezni lehet vele :D
Nekem Ferenczi Róbert youtube csatornája segített az elején nagyon sokat, utána már az angol nyelvű tutorialokat is értettem, mert volt alapom.
Szeretem, hogy sok mindenre alkalmas, animáció, szobrászat, modellezés.
El tudok benne tökölni órákat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!