Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows op rendszer áthelyezés...

Windows op rendszer áthelyezése másik lemezre?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy 120-as Sata ssd-n van az op rendszer, egy régebbi gépben, de vettem egy új konfigurációt egy m2-es ssdvel. Naugye először bebootolok a régi ssdről, hogy formázzam az újat, de utána a kérdés, hogy hogyan rakjam át az OP rendszert az új ssdre? Egyszerűen megoldható a régi ssdn lévő Windows fájlok átmásolásával, esetleg bonyolultabb, vagy fel kell telepíteni és meg kell újra vásárolni?
2023. ápr. 21. 09:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

WIN10 től nem kell egy belakott op rendszert már telepítgetni, át lehet klónozni is, Én csak alaplapot cseréltem és a M.2-t csak átraktam amin az OP volt némi configolás után az OP már indult is semmi gond vele, persze aktiválni kellett újra.

-Nos neked egy klónozó program kell, fentebb írtak párat válogass.

Vagy google.

2023. ápr. 21. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!