Email aláírás készítés, átlátszó kép legyen hogyan?
Figyelt kérdés
az a problémám, hogy megvan a vállalkozás lógója, viszont ha az outlookba beteszem, úgye fehér a kép háttere, viszont ha megnyitom mondjuk telefonon az emailt, ott a lógó amit küldtem, és tök hülyén néz ki, hogy fekete módba van a telefon a lógó meg fehér háttérrel van ott... ezt hogy lehetne kiküszöbölni?2023. ápr. 16. 19:31
1/4 anonim válasza:
Ne fehér háttere legyen, hanem átlátszó. Átlátszó csak akkor lesz, ha egy olyan képszerkesztőben csinálod meg ami ezt támogatja (pl. Gimp, Photoshop), és olyan formátumban mented, ami ezt támogatja (.png vagy .gif).
Ha rákeresel az "átlátszó háttér" tutorialra, végig fognak vezetni a konkrét szerkesztésen.
3/4 anonim válasza:
Szerintem inkább a helyesírást gyakorold a lógókészítés helyett! Engem nem érdekel a lóóógóóó. De ha valaki ilyen helyesírással ír nekem hivatalos, céges levelet, akkor két kattintással megy a spamba.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket az elsővel sikerült Gimpel :D 2. köszönöm a segítő szándékot, de megvan :)!
Kedves útolsó 2 éve nincs problémája a vállalkozásomnak, de változtatom a LÓÓÓÓGÓÓÓÓmat, elírtam mivel többszőr próbáltam mindenféleképpen googlen így rajtam maradt, de ha neked ez ad örömet, hogy bele tudtál kötni ám legyen, én nem maradok éhen, te viszont igen, további szép estét, de kimondottan neked kedves utolsó !!:)
2023. ápr. 16. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!