Gondom akadt egy internetes bolt készítése közben a navigation bar-al. A többi lent (? )
Sziasztok!
Pár napja kezdtem el az első webshopomat készíteni, tehát nagyon kezdő vagyok a CSS szerkesztésben, viszont meglepően jól ment minden, egészen eddig.
A problémám a következő lenne: Sikerült megcsinálnom a fixed header menu-t, de a navigation bar teljesen átlátszó, és ez nagyon bosszantó, mert mindenhol rákerestem már, 2 oldalnyi ecommerce fórumot görgettem át, de semmi. Létrehoztam egy topicot is, de ott nem válaszoltak. Bízom, hogy itt lesz valaki tud segíteni, nagyon hálás lennék érte!
Linkelek is egy képet, hogy tiszta legyen mindenkinek, hogy mi is a probléma: [link]
A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves xierah!
A gond részletezése bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=RAQb-iAVX_4
A navigation bar elemhez kellene háttér színt meghatározni. Az általad fentiekben leírt adatok alapján értelmesen nem igazán megválaszolható... De íme:
// több paraméter beállítása
navigation bar{background-color:lightblue;color:white;text-align:center;font-size: 120%;text-transform:uppercase;text-shadow:3px 2px grey;box-shadow:10px 10px grey;}
Ettől függetlenül, amennyiben a kapcsolódó tengely keménysége, az átmérő és löket mélység számodra kielégítő. Beavatkozás nem javallott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!