Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak, hogy legyen...

Mit csináljak, hogy legyen hangja a gépnek?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nincs hang, a jobb alsó sarokban sem jelenik meg a kis hangszoró, meg a vezérlőpultba is néztem ott sem lehet semmit állítani. Valami program kellene? Próbáltam leszedni drivert de nem megy vele sem.
2010. okt. 8. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

a hangkártyád telepítve van? (Eszközkezelőben látszik?

Hang-, Video- és játékvezérlőknél nincs sárga kérdőjel?)

...típusa?

2010. okt. 8. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs alul hang ikon akkor nincs feltelepítve a hangkártya driver, nézd meg milyen hangkártyád van, ezt meg tudod nézni az Everest nevü programmal (Everest Home Edition) majd ezt bemásolod a google-ba és kikeresed a drivert hozzá.
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a hangkártyád nem integrált huzd ki és dugd vissza ha integrált telepits drivert.
 4/4 A kérdező kommentje:

Fel van telepítve a driver, rákerestem és feltelpítettem, ujraindítottam a gépet meg minden de még mindig nem megy.

A típusa:

Hangkártyák

CMI8738/C3DX PCI Audio Device

Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller

Lejátszó eszköz

C-Media Wave Device

Felvevő eszköz

C-Media Wave Device

2010. okt. 8. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!