LibreOffice Writerben hogy tudnék ilyen megjelenést csinálni?
Figyelt kérdés
Legyen egy 14 × 14 cm méretű kivágandó terület szaggatott vonallal, esetleg egy kis ollóval, ebben egy táblázat középen, fölötte fejléccel, de ez elvileg már menni fog. Kaputelefonhoz lesz.2023. ápr. 12. 16:00
11/15 A kérdező kommentje:
Már a 7.5.2-nél jár, nálunk a cégnél 7.4 van fenn...
2023. ápr. 13. 11:51
12/15 anonim válasza:
Felfrissítettem 7.5.x-re, és reprodukáltam benne mindazt amit leírtam. Ugyanott vannak a menüpontok és ugyanaz lett az eredménye.
13/15 A kérdező kommentje:
Akkor hol van az Elrendezés menü?
2023. ápr. 13. 12:48
14/15 anonim válasza:
A menüsorban a Beszúrás és Hivatkozások között. Vagy a lap üres területén jobb klikk/oldalstílus (Alt+Shift+P).
15/15 A kérdező kommentje:
Neked testre szabott Writered lehet, mert ilyen sorrendet egyetlen képen sem láttam (Beszúrás, Elrendezés, Hivatkozások). A billentyűkombinációra az Oldalstílus ablak jön be, ahol már jártam. Ez a megoldás ugyanaz, mintha maradt volna az A4-es lap nagyobb margókkal. Viszont még egyszer megnézve a táblázat tulajdonságait, rájöttem, hogy lehet külön margót beállítani, a táblázattulajdonságoknál az igazításnál ne legyen automatikus, most középre van állítva, és nem inaktívak a bal/jobb térközre vonatkozó beállítások a bal szélén, így már menni fog, köszönöm.
2023. ápr. 13. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!