Legegyszerűbb eszközök nagyobb videófájlokból való kisebb részletek kivágására [?]
Pl van egy sorozatepizód, egy film, amiből egy kisebb részt ki szeretnék vágni, veszteségmentesen, minőségromlás, vagy esetleg felesleges minőségjavulás nélkül.
Jó példa erre a VLC Media Player recording funkciója, amit viszonylag gyakran használnék, de az sajnos akadozós felvételeket tud csak készíteni mostanában. Akár a filmanyag formátumáról (többnyire MKV fájlok), akár a szoftver új verziójáról van szó, nem tudom mi a probléma. A lényeg az, hogy hibás felvételeket készít.
És itt tényleg csak az egyszerűségen meg a minőség változatlanságán van a hangsúly. Ha lehet nem nagyon szeretnék videót vagdosni professzionális szoftverekkel emiatt, de ha tényleg nincs más, akár azt is javasolhattok. (Olyat, ami nem ad hozzá, nem is vesz el semmit a filmanyag eredeti minőségéből)
Vagy esetleg a VLC korábbi verzióival kísérletezzek inkább?
(Kérlek legyetek kedvesek, nem szeretem a felesleges ellenségeskedést. Tény, hogy nem vagyok egy nagy IT szakértő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!