Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WinZip, vagy AlterIWnet a rossz?

WinZip, vagy AlterIWnet a rossz?

Figyelt kérdés

Na szóval az van, hogy letöltöttem a Modern Warfare 2-höz ezt az úgynevezett AlterIWnet-et, és csomagolnám ki, már felénél jár, erre kiírja a WinZip, hogy "Could not find G:\Documents and Settings\[Felh.név]\Local Settings\Te...\miles." (az összes mappánál így csinálja)

Nem hiszem hogy rosszul töltöttem le mert már 2x töltöttem le hátha az a baja, de mégse. Valami ötlet?

2010. okt. 7. 15:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és azt még hozzátenném hogy WinRAR-ral is próbáltam.
2010. okt. 7. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:

rosszul csinálod. Próbáld így: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__1423980-c..

Ezt kövesd.

2011. jan. 13. 08:47
 3/4 gabchee válasza:

sziasztok , lehet nem ide vág a téma ne haragudjatok ...

A codom elindításakor ez a hibaüzenet ugrik be . Próbáltam mindent gépet újraindítani router resetelni ... de semmi

No itt a kép ezt megtudjátok nézni ... Légyszi segítsetek mi lehet a probléma

[link]

2011. ápr. 9. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Régebben én is kaptam ilyen hibaüzenetet. Emlékszek, hetekig kínlódtam vele, de már nem emlékszek hogy sikerült megjavítani. Szerintem győződj meg róla, hogy az összes DLC be van másolva, mindent úgy csináltál ahogy kell, ha nem javul akkor szerintem rakd újra a játékot, és ha ez se működik akkor keress rá a neten a hibaüzenetre, vagy rakd ki ide új kérdés formájában.
2011. ápr. 17. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!