Az internet explorer létezik még?
Figyelt kérdés
A szerverek még megvannak?2023. márc. 15. 21:29
1/11 anonim válasza:
Milyen szerverek? Az egy program. Rég kijött az utódja, az Edge, de szerintem azt sem használják túl sokan.
2/11 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt lejárt már a támogatása, tavaly nyáron jelentette be a Microsoft, hogy a meglévő Internet Explorer telepítéseket is el fogja távolítani egy update segítségével. Már csak az LTSC/LTSB Windowsokon, a Windows Servereken és az extended security update-es Windowsokon fog kapni frissítéseket.
3/11 A kérdező kommentje:
Windows 7 en nem mülödik
2023. márc. 15. 21:59
4/11 anonim válasza:
Állítsd be ezt:
Majd kattints erre: ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/
És láthatod hogy ma is működik.
5/11 anonim válasza:
Az Internet Explorert a 6-os verzió óta senki épeszű nem használta.
És már a 6-os verziót is a pokolba kívánta az összes webfejlesztő, mert legalább annyi idő volt elérni, hogy az oldal ugyanúgy működjön ezalatt a romhalmaz alatt, mint amennyibe maga az oldal fejlesztése került.
6/11 anonim válasza:
A jelenlegi Windows 10-ből és a jelenlegi Windows 11-ből már ki kerültek az internet explorer nevű web böngészők. Bár az indító ikonja még ott van a Windows 10-ben. De ha a internet explorer indító ikonjára kattintok akkor az EDGE jön be / töltődik be. Bár én is már 2017 óta Google Chrome-ot használok álatlánosan. Az EDGE-t csak ki próbáltam, de nekem az EDGE nem jött be annyira. Én 2017-ben cseréltem le az internet explorer-t Google Chrome-ra, és azóta Google Chrome-ot használok.
7/11 anonim válasza:
"Én 2017-ben cseréltem le az internet explorer-t Google Chrome-ra"
Jó sokáig haszáltad azt a vackot. :D
Én 2004-ben dobtam végleg az IE-t, miután beszedett egy malware-t. Attól fogva először Firefox, majd Chrome.
8/11 A kérdező kommentje:
Azokon is vannak virusok
2023. márc. 22. 06:05
9/11 Mr. Wendigo válasza:
Sziasztok csak úgy beirnám hogy én most is ia-n vagyok egy Nokia Windows Phone 8.1-én és a YouTube megy meg minden a gépemen is win7 van és az Explorer tökre megy de már inkább krómot használok az "internet felfedezőt" csak mobilon használom.
10/11 anonim válasza:
9-es! Ez azért lehetséges mert Windows 7-re már nincs rendszer frissítés! Már csak Windows 10-re és Windows 11-re van frissítés. És a Microsft még 2022-ben egy frissítéssel végleg ki vágta / ki dobta az Internet Explorert. Viszont mivel már a Windows 7-re nincsennek frissítések és már 2022-ben sem voltak frissítések Windows 7-re igy a Windows 7, Windows 8 és 8.1-eken elvileg maradt az internet explorer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!